faciliteiten

GRATIS PARKEREN

Rondom het winkelcentrum is er ruim voldoende parkeergelegenheid. In de directe nabijheid van het winkelcentrum geldt op alle dagen een blauwe parkeerzone van 2 uur. Hiervoor is een parkeerschijf noodzakelijk. Klik voor alle parkeerplaatsen op het P-bord.

FIETSENSTALLING

Rondom het winkelcentrum is er ruim voldoende gelegenheid om de (brom)fiets te stallen. Dit kan in de overdekte stallingen aan de zuid- en oostzijde als ook aan de diverse fietsbeugels. Het is verboden om de fiets mee in het winkelcentrum te nemen.

OPENBAAR VERVOER

Het winkelcentrum is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Vanuit richting Nijmegen, Lijn 83 bushalte Kerkplein. Vanuit Gennep, Lijn 83 bushalte Groesbeekseweg. Op de Schoolstraat (oostzijde) is er een halte voor de buurtbus. OV-kaart kunt u opladen bij PLUS supermarkt.

GEHEEL OVERDEKT

Het winkelcentrum is geheel overdekt en hierdoor dus onafhankelijk van weersinvloeden. Dat betekent droog winkelen en door de klimaatregeling is het warm in de winter en koel in de zomer.

ROLSTOEL VRIENDELIJK

Het hele winkelcentrum is rolstoel en rollator vriendelijk. Er zijn geen drempels en alles is gelijkvloers. De winkel in de kelder is te bereiken via een lift. Alle toegansgdeuren tot het winkelcentrum zijn automatisch.

BEHEERDER

Het beheer bestaande uit een centrumbeheerder en een aantal huismeesters zorgen, in herkenbare winkelcentrum Malden outfit, voor een sfeervol, schoon en veilig winkelcentrum.

ETEN & DRINKEN

In een van de lunchrooms, cafetaria’s of broodjescorners kunt u tijdens het shoppen een kopje koffie of thee nuttigen, lekker lunchen of even wat snacken. Kijk voor de locaties op de winkelpagina bij rubriek horeca.

AED & EHBO

Bij een hartstilstand is reanimatie en de inzet van een AED van levensbelang. De AED hangt bij ingang zuid naast de winkel van Seasons. Daarnaast zijn veel winkeliers en personeelsleden opgeleid als BHV’er (BedrijfsHulpVerlener) voor EHBO.

GELDAUTOMATEN

In het winkelcentrum is er een geldautomaat in de Albert Heijn. Daarnaast bevinden zich nog 2 geldautomaten van de Rabobank nabij de HEMA en van de ABN AMRO bank in het daarnaast gelegen gebouw. Uiteraard kunt u bij alle winkels en horecagelegenheden pinnen in het centrum.

POSTNL

Voor poststukken, pakketten en overige postgerelateerde zaken kunt u terecht bij het postkantoor gevestigd in de Albert Heijn. Tevens zijn hier de postbussen gevestigd. Brievenbussen staan bij het hierboven genoemde postkantoor, aan de parkeerplaats zuid en aan het parkeerplaats oost.

PAKKET AFHAALSERVICE

Voor de DHL pakketdienst kunt u terecht bij Schoenmaatje (Promenade 9). Voor UPS pakketdienst kunt u terecht bij Telecombinatie Malden (Winkelcentrum 17C). Voor overige pakketten kunt u terecht bij het postkantoor in de Albert Heijn.

TOILETTEN & BABYTAFEL

In alle horeca gelegenheden bevinden zich toiletten. Bij Cafetaria Plaza (gelegen aan het middenplein) is er een openbare dames- en herentoilet. Hier kunt u tegen betaling van 50 eurocent gebruik van maken.
Bij Albert Heijn bevindt zich een baby verschoontafel.