Faciliteiten

Hieronder staan de faciliteiten opgesomd die het winkelcentrum biedt. Zoals u ziet is ons winkelcentrum compleet uitgerust om het winkelplezier voor u zo groot en aangenaam mogelijk te maken.

jeans kopen nijmegen

Gratis parkeren

Rondom het winkelcentrum is er ruim voldoende parkeergelegenheid. In de directe nabijheid van het winkelcentrum geldt op alle dagen een blauwe parkeerzone van 2 uur. Hiervoor is een parkeerschijf noodzakelijk. Zie voor het complete overzicht parkeerplaatsen Winkelcentrum Malden.

PostNL

Voor pakketten kunt u terecht bij Plus Visser, Winkelcentrum 20. Let op: niet voor poststukken.

pinautomaat malden regio

Pakket afhaalservice DHL

Voor de DHL pakketdienst kunt u terecht bij Scholtens Sport en Intertoys

pinautomaat malden regio

Geldautomaten

Geldautomaten zijn er op het Zuidplein in het pand van Anytime Fitness en op het parkeerterrein bij de apotheek/ K-Do Wereld. Ook in de winkel van de Readshop bevindt zich een geldautomaat.

jeans kopen nijmegen

Fietsstalling

Rondom het winkelcentrum is er veel gelegenheid de (brom)fiets te stallen. Dit kan in de overdekte stallingen aan de zuid- en oostzijde als ook aan de diverse fietsbeugels. Ook is er een nieuwe fietsstalling tegenover het kerkplein, die wordt bewaakt met camera’s. Het is verboden de fiets mee in het winkelcentrum te nemen.

Openbaar vervoer

Het winkelcentrum is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Vanuit richting Nijmegen, Lijn 83 bushalte Kerkplein. Vanuit Gennep, Lijn 83 bushalte Groesbeekseweg. Op de Schoolstraat (oostzijde) is er een halte voor de buurtbus. OV-kaart kunt u opladen bij PLUS supermarkt. Ook goed bereikbaar met Buurtbus vanuit Wijchen en Groesbeek.

pinautomaat malden regio

Rolstoel vriendelijk

Het hele winkelcentrum is rolstoel en rollator vriendelijk. Er zijn geen drempels en alles is gelijkvloers. De winkel in de kelder is te bereiken via een lift. Alle toegansgdeuren tot het winkelcentrum zijn automatisch. Ook is er een rolstoeltoilet naast slagerij Aarnoutse.

jeans kopen nijmegen

AED & EHBO

Bij een hartstilstand is reanimatie en de inzet van een AED van levensbelang. De AED hangt bij ingang zuid nabij de Gouden Schaar. Daarnaast zijn veel winkeliers en personeelsleden opgeleid als BHV’er (BedrijfsHulpVerlener) voor EHBO.

Toiletten

WCs zijn aanwezig bij Plaza , Bakker Bart, Juicy, Coffyn, de Eetwinkel, Eten & Drinken en Petit Malden. Gebruik is gratis bij gebruik van een consumptie. Een invalidentoilet is te vinden naast Slagerij Aarnoutse. Hier is ook een babyverschoontafel aanwezig.