Faciliteiten

Hieronder staan de faciliteiten opgesomd die het winkelcentrum biedt. Zoals u ziet is ons winkelcentrum compleet uitgerust om het winkelplezier voor u zo groot en aangenaam mogelijk te maken.

jeans kopen nijmegen

Gratis parkeren

Rondom het winkelcentrum is er ruim voldoende parkeergelegenheid. In de directe nabijheid van het winkelcentrum geldt op alle dagen een blauwe parkeerzone van 2 uur. Hiervoor is een parkeerschijf noodzakelijk. Zie voor het complete overzicht parkeerplaatsen Winkelcentrum Malden.

PostNL

Voor poststukken, pakketten en overige post gerelateerde zaken kunt u terecht bij Q&D, Promenade 1. Tevens zijn hier de postbussen gevestigd. Brievenbussen staan bij het hierboven genoemde postkantoor, aan de parkeerplaats zuid en aan het parkeerplaats oost.

pinautomaat malden regio

Pakket afhaalservice DHL

Voor de DHL pakketdienst kunt u terecht bij Scholtens Sport. Voor overige pakketten kunt u terecht bij het postkantoor in de Albert Heijn.

pinautomaat malden regio

Pakket afhaalservice UPS

Q & D is een UPS Access Point waar u pakketten van deze logistieke dienstverlener kunt afhalen of versturen.

pinautomaat malden regio

Geldautomaten

In het winkelcentrum is er een geldautomaat in de Albert Heijn. Daarnaast bevindt er zich nog 1 geldautomaat van de ABN AMRO bank in het gebouw naast de HEMA. Uiteraard kunt u bij alle winkels en horecagelegenheden pinnen in het centrum.

jeans kopen nijmegen

Fietsstalling

Rondom het winkelcentrum is er ruim voldoende gelegenheid om de (brom)fiets te stallen. Dit kan in de overdekte stallingen aan de zuid- en oostzijde als ook aan de diverse fietsbeugels. Het is verboden om de fiets mee in het winkelcentrum te nemen.

Openbaar vervoer

Het winkelcentrum is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Vanuit richting Nijmegen, Lijn 83 bushalte Kerkplein. Vanuit Gennep, Lijn 83 bushalte Groesbeekseweg. Op de Schoolstraat (oostzijde) is er een halte voor de buurtbus. OV-kaart kunt u opladen bij PLUS supermarkt. Ook goed bereikbaar met Buurtbus vanuit Wijchen en Groesbeek.

pinautomaat malden regio

Rolstoel vriendelijk

Het hele winkelcentrum is rolstoel en rollator vriendelijk. Er zijn geen drempels en alles is gelijkvloers. De winkel in de kelder is te bereiken via een lift. Alle toegansgdeuren tot het winkelcentrum zijn automatisch.

jeans kopen nijmegen

AED & EHBO

Bij een hartstilstand is reanimatie en de inzet van een AED van levensbelang. De AED hangt bij ingang zuid nabij de Gouden Schaar. Daarnaast zijn veel winkeliers en personeelsleden opgeleid als BHV’er (BedrijfsHulpVerlener) voor EHBO.

Toiletten

In alle horeca gelegenheden bevinden zich toiletten. Bij Cafetaria Plaza (gelegen aan het middenplein) is er een openbare dames- en herentoilet. Hier kunt u tegen betaling van 50 eurocent gebruik van maken. Bij Albert Heijn bevindt zich een baby verschoontafel.

Sinds kort bevindt zich naast Slagerij Aarnoutse een minder validen toilet. De toegang tot dit toilet gaat via de winkel van Slagerij Aarnoutse.