VERKOOPSTER FULLTIME/PARTTIME

Bij Jola Mode Malden zoeken wij een verkoopster fulltime (35 uur) / parttime (20 uur) / weekendhulp vrijdagavond en zaterdag. Zie voor meer informatie of solliciteer direct: verkoopmedewerkster Malden

lingeriezaak nijmegen regio

VERKOOPTALENT

Wij zoeken een gedreven en spontane persoonlijkheid met een sterk ontwikkeld gevoel voor commercie en passie voor lingerie. Zie op onze site de vacature verkooptalent voor meer informatie.

VERKOOPTALENT (M/V)

Schoenmaatje zoekt een verkooptalent! Wij zoeken een gedreven en spontane persoonlijkheid met een sterk ontwikkeld gevoel voor commercie en passie voor schoenen. Zie onze site voor de complete vacature van verkooptalent.

MEDEWERKER (M/V)

Wij zoeken een medewerker, zowel voor door de weeks als op zaterdag. De werkzaamheden bestaan o.a. uit bedienen van onze klanten, maken van taarten en gebakjes. Het is kortom een gevarieerde baan. Solliciteren kan door ons te mailen: info@petitmalden.nl Of bel ons: 024-3580564. We zien je sollicitatie graag tegemoet!

VERKOOPMEDEWERKER (M/V)

Voor onze juwelierszaken in Gennep en Malden zoeken we een nieuwe verkoopmedewerker. Wil jij onderdeel uitmaken van dé beste en gezelligste juweliersketen van Nijmegen en omgeving? Solliciteer dan nu op vacature verkoopmedewerker! 

COLLEGA GEZOCHT (M/V)

Wij zoeken een enthousiaste collega van minimaal 20 jaar voor 24 uur in de week. De werktijden zijn ma/di/vr van 9-18 uur en za 9-17 uur. Interesse of meer weten? Neem dan contact op met Marijke Looman: telefoon te bereiken op 024-3582583. Of stuur een mail naar info@kaaswereld.nl. We zien je reactie graag tegemoet!

ZATERDAG/VAKANTIEHULP

Wij zoeken een enthousiaste zaterdag/vakantiehulp van 21 jaar of ouder. Interesse? Mail naar s.w.g.dewildt@gmail.com of loop even binnen en vraag naar Sander. We zien je reactie graag tegemoet!

WEEKENDHULP/VAKANTIEHULP

Intertoys Malden is op zoek naar een weekendhulp/ vakantiehulp Heb je zin om in een leuk team te werken in het weekend en in de schoolvakanties kom dan langs in onze winkel of mail naar Intertoys.malden@caiway.nl

VERKOOPMEDEWERKER/STER 10 TOT 20 UUR BAKKER BART

Gevraagd verkoopmedewerker/ster voor 10 tot 20 uur per week. Flexibel inzetbaar voor de maandag t/m zaterdag? Interesse? Neem dan contact op met Fred Herfkens: 024 388 1502 Zie voor meer info Bakker Bart Malden.

UITGESLAPEN ADVISEUR (BEDDENSPECIAALZAAK DE VRIES)

Wij zijn op zoek naar een uitgeslapen adviseur voor onze beddenspeciaalzaak in Malden. Weet jij alles van bedden, matrassen en beddengoed? Kan je goed met klanten omgaan en heb je een commerciële instelling? Dan ben jij wellicht wat we zoeken! Klik op vacature uitgeslapen adviseur voor informatie als dit je een leuke uitdaging lijkt.

ZATERDAGHULP QUEEN EN DECO MALDEN

Voor het PostNL punt in onze winkel zijn wij op zoek naar een medewerker die ons op zaterdag komt versterken. Werkzaamheden zullen hoofdzakelijk het bemannen van het PostNL punt en mogelijk ook ondersteunende werkzaamheden in de winkel zelf. Wil jij op graag op zaterdag werken, ben je klantvriendelijk en lijkt het je leuk om in een winkel te werken? Neem dan contact met ons op via 024 663 5447 of loop binnen bij ons in de winkel.

MEDEWERKER ZATERDAGEN

Fruit Company Malden zoekt een enthousiaste en klantvriendelijke winkelmedewerker voor de zaterdagen. De werktijden zijn flexibel en in overleg. Sta jij graag in de winkel en is werken in een klein team iets voor jou? Neem dan contact op met Louis Elemans via 024-3880559 of loop even binnen in de winkel.