We zijn op zoek naar u als Sales Assistant / Verkoper Deeltijd (M/V/D) in Malden. Klik op de vacature sales assistant voor de complete vacature. We zien uit naar je sollicitatie!

HUISMEESTER

In een team van 3 huismeesters voor zaterdag (1x in de 3 weken)

 Winkelcentrum Malden is een gezellig, overdekt winkelcentrum met ruim 55 winkels onder één dak. Het winkelcentrum trekt duizenden bezoekers per week en is een begrip voor Malden en omgeving. Wij zijn op zoek naar een huismeester/ toezichthouder die er voor zorgt dat het winkelcentrum er op en top uit ziet! Klik op vacature huismeester voor de complete vacatureomschrijving.

 

DIVERSE BIJBAANTJES

Ben je op zoek naar een bijbaan in de keuken, bediening of afwas parttime of fulltime? Neem dan contact met ons op via eetwinkelbijons@gmail.com of bel 06-46898381 en wie weet word jij onze collega!

 

VERKOOPSTER FULLTIME/PARTTIME

Bij Jola Mode Malden zoeken wij een verkoopster fulltime (35 uur) / parttime (20 uur) / weekendhulp vrijdagavond en zaterdag. Zie voor meer informatie of solliciteer direct: verkoopmedewerkster Malden

lingeriezaak nijmegen regio

VERKOOPTALENT

Wij zoeken een gedreven en spontane persoonlijkheid met een sterk ontwikkeld gevoel voor commercie en passie voor lingerie. Zie op onze site de vacature verkooptalent voor meer informatie.

VERKOOPTALENT (M/V)

Schoenmaatje zoekt een verkooptalent! Wij zoeken een gedreven en spontane persoonlijkheid met een sterk ontwikkeld gevoel voor commercie en passie voor schoenen. Zie onze site voor de complete vacature van verkooptalent.

MEDEWERKER (M/V)

Wij zoeken een medewerker, zowel voor door de weeks als op zaterdag. De werkzaamheden bestaan o.a. uit bedienen van onze klanten, maken van taarten en gebakjes. Het is kortom een gevarieerde baan. Solliciteren kan door ons te mailen: info@petitmalden.nl Of bel ons: 024-3580564. We zien je sollicitatie graag tegemoet!

VERKOOPMEDEWERKER (M/V)

Voor onze juwelierszaken in Gennep en Malden zoeken we een nieuwe verkoopmedewerker. Wil jij onderdeel uitmaken van dé beste en gezelligste juweliersketen van Nijmegen en omgeving? Solliciteer dan nu op vacature verkoopmedewerker! 

COLLEGA GEZOCHT (M/V)

Wij zoeken een enthousiaste collega van minimaal 20 jaar voor 24 uur in de week. De werktijden zijn ma/di/vr van 9-18 uur en za 9-17 uur. Interesse of meer weten? Neem dan contact op met Marijke Looman: telefoon te bereiken op 024-3582583. Of stuur een mail naar info@kaaswereld.nl. We zien je reactie graag tegemoet!

ZATERDAG/VAKANTIEHULP

Wij zoeken een enthousiaste zaterdag/vakantiehulp van 21 jaar of ouder. Interesse? Mail naar s.w.g.dewildt@gmail.com of loop even binnen en vraag naar Sander. We zien je reactie graag tegemoet!

VERKOOPMEDEWERKER/STER 10 TOT 20 UUR BAKKER BART

Gevraagd verkoopmedewerker/ster voor 10 tot 20 uur per week. Flexibel inzetbaar voor de maandag t/m zaterdag? Interesse? Neem dan contact op met Fred Herfkens: 024 388 1502 Zie voor meer info Bakker Bart Malden.

UITGESLAPEN ADVISEUR (BEDDENSPECIAALZAAK DE VRIES)

Wij zijn op zoek naar een uitgeslapen adviseur voor onze beddenspeciaalzaak in Malden. Weet jij alles van bedden, matrassen en beddengoed? Kan je goed met klanten omgaan en heb je een commerciële instelling? Dan ben jij wellicht wat we zoeken! Klik op vacature uitgeslapen adviseur voor informatie als dit je een leuke uitdaging lijkt.

MEDEWERKER ZATERDAGEN

Fruit Company Malden zoekt een enthousiaste en klantvriendelijke winkelmedewerker voor de zaterdagen. De werktijden zijn flexibel en in overleg. Sta jij graag in de winkel en is werken in een klein team iets voor jou? Neem dan contact op met Louis Elemans via 024-3880559 of loop even binnen in de winkel.