lingeriezaak nijmegen regio

VERKOOPTALENT

Wij zijn op zoek naar jou! Lingerie by Lotte is op zoek naar verkooptalent! Ben jij die persoon die ons team komt versterken? Stuur ons dan een berichtje! Kijk voor meer informatie op onze website www.lingeriebylotte.com.

VERKOOPTALENT (M/V)

Wij zijn op zoek naar jou! Schoenmaatje is op zoek naar verkooptalent! Ben jij die persoon die ons team komt versterken? Stuur ons dan een berichtje! Kijk voor meer informatie op onze website www.schoenmaatje.com

huismeester winkelcentrum malden baan

Parttime medewerker

Voor ons team zoeken we versterking. We zijn op zoek naar een enthousiaste parttime medewerker voor 20-25 uur per week. Interesse of meer weten? Klik dan op vacature Intertoys Malden.

 

huismeester winkelcentrum malden baan

 Sales Assistant / Verkoper

We zijn op zoek naar u als Sales Assistant / Verkoper. Deeltijd (M/V/D) in Malden (Winkelcentrum Malden)
Al meer dan 50 jaar staat Bonita voor moderne hoogwaardige mode voor de “Best Ager” klant. Heb je interesse of meer weten? Klik dan op vacature verkoper Bonita Malden voor de volledige omschrijving van deze leuke en gevarieerde vacature.

 

huismeester winkelcentrum malden baan

Huismeester/ toezichthouder winkelcentrum Malden

In een team van 3 huismeesters voor zaterdag (1x in de 3 weken). Winkelcentrum Malden is een gezellig, overdekt winkelcentrum met ruim 55 winkels onder één dak. Het winkelcentrum trekt duizenden bezoekers per week en is een begrip voor Malden en omgeving. Wij zijn op zoek naar een huismeester/ toezichthouder die er voor zorgt dat het winkelcentrum er op en top uit ziet! Heb je interesse? Klik dan op vacature huismeester voor de volledige functieomschrijving van deze gevarieerde baan.

 

DIVERSE BIJBAANTJES

Ben je op zoek naar een bijbaan in de keuken, bediening of afwas parttime of fulltime? Neem dan contact met ons op via eetwinkelbijons@gmail.com of bel 06-46898381 en wie weet word jij onze collega!

 

MEDEWERKER (M/V)

Wij zoeken een medewerker, zowel voor door de weeks als op zaterdag. De werkzaamheden bestaan o.a. uit bedienen van onze klanten, maken van taarten en gebakjes. Het is kortom een gevarieerde baan. Solliciteren kan door ons te mailen: info@petitmalden.nl Of bel ons: 024-3580564. We zien je sollicitatie graag tegemoet!

VERKOOPMEDEWERKER/STER 10 TOT 20 UUR BAKKER BART

Gevraagd verkoopmedewerker/ster voor 10 tot 20 uur per week. Flexibel inzetbaar voor de maandag t/m zaterdag? Interesse? Neem dan contact op met Fred Herfkens: 024 388 1502 Zie voor meer info Bakker Bart Malden.

UITGESLAPEN ADVISEUR (BEDDENSPECIAALZAAK DE VRIES)

Wij zijn op zoek naar een uitgeslapen adviseur voor onze beddenspeciaalzaak in Malden. Weet jij alles van bedden, matrassen en beddengoed? Kan je goed met klanten omgaan en heb je een commerciële instelling? Dan ben jij wellicht wat we zoeken! Klik op vacature uitgeslapen adviseur voor informatie als dit je een leuke uitdaging lijkt.

MEDEWERKER ZATERDAGEN

Fruit Company Malden zoekt een enthousiaste en klantvriendelijke winkelmedewerker voor de zaterdagen. De werktijden zijn flexibel en in overleg. Sta jij graag in de winkel en is werken in een klein team iets voor jou? Neem dan contact op met Louis Elemans via 024-3880559 of loop even binnen in de winkel.