Category: Voorpagina

Vacature centrumcoördinator

Ben jij, als zelfstandig ondernemer, de man of vrouw die het winkelcentrum Malden meehelpt op de kaart te zetten? Ben jij de verbinder die alle belanghebbenden aan tafel krijgt die samen voor een beter winkelcentrum willen gaan?
Heb jij een organiserend vermogen en spreek je de taal van de ondernemer, dan nodigen we jou van harte uit om op de onderstaande uitdaging te solliciteren.

Functie omschrijving
Als centrumcoördinator ben je de verbindende factor tussen besturen, commissies en andere belanghebbenden van het winkelcentrum Malden. Jij voert de taken uit die in het beleidsplan staan en door het centrummanagement zijn opgesteld. Daarnaast zie je erop toe dat deze taken goed worden uitgevoerd door de diverse commissies en behoud hierover de regie. Je bent geen negen tot vijf type en vindt resultaat belangrijker dan de tijd die je er in steekt.
Deze functie dien je uit te voeren als zelfstandige tegen een vaste vergoeding per maand en zal gemiddeld 8 uur per week in beslag nemen.

Profiel schets kandidaat

Retail ervaring/achtergrond is een pre

Communicatieve vaardigheden

Goede beheersing Nederlandse taal

Organisator en regisseur

Zelfstandig kunnen werken

Resultaat gericht

Bij voorkeur woonachtig in de regio van Nijmegen/Malden

Collectieve denker

Zelfstandig ondernemer (ZZP)

Sollicitaties richten aan:

Jouw sollicitatie kun je per email tot uiterlijk 20 september 2019 richten aan Sebas van Dam (pr@winkelcentrummalden.nl).

Heerlijk koel winkelen

Lekker koel winkelen kan alleen in Malden. Deze zomer is warmer dan de vorige zomers … Als je toch wilt winkelen.. Kom dan eens langs: Gratis parkeren, overdekt en airconditioning!

Ladies Choice Outlet verhuist

Maandag 1 april 2019 is het zover, om 11 uur opent Ladies Choice Outlet haar deuren op de nieuwe lokatie, Winkelcentrum 17B Malden.

Ladies Choice Outlet heeft een uitgebreide trendy collectie dames- en herenkleding met zeer leuke kortingen.