Category: Voorpagina

Ladies Choice Outlet verhuist

Maandag 1 april 2019 is het zover, om 11 uur opent Ladies Choice Outlet haar deuren op de nieuwe lokatie, Winkelcentrum 17B Malden.

Ladies Choice Outlet heeft een uitgebreide trendy collectie dames- en herenkleding met zeer leuke kortingen.

Intertoys Malden blijft open

Hieperdepiep hoera !
Goed bericht voor al onze kleine vriendjes en grote vrienden.
Wij knippen het lint weer door! We blijven open en ons “oude team” gaat mee!
Vanaf nu weer de vertrouwde service bij Intertoys Malden 🎉🎉🎉
Marcel & Jolanda vd Bongard

Nieuwe eigenaar PLUS Supermarkt Malden

Beste klant,

Graag stel ik mij even aan u voor. Vanaf 28 januari ben ik de ondernemer en uw gastheer in de PLUS Supermarkt in het winkelcentrum. Ik ben ongelooflijk trots dat ik deze prachtige winkel mag overnemen van de familie Verbeeten. Wie ben ik? Mijn naam is Cor Willem Visser en ik ben getrouwd met Frieda. Samen hebben we een zoon en we verwachten in april ons tweede kindje.

Voor ik mijn eerste stappen in de supermarktwereld zette, heb ik een tijd in de horeca gewerkt en de hotelschool afgerond. Mijn doel is altijd geweest om ooit een winkel voor mezelf te beginnen. Ik kijk er naar uit om mijn passie voor lekker eten en drinken, mijn plezier in het werken met mensen en mijn gastheerschap helemaal kwijt te kunnen in de winkel.

Ik krijg er energie van om u optimaal van dienst te zijn. Mijn doel is dan ook om boodschappen doen voor u zo leuk en zo makkelijk mogelijk te maken.

Komt u snel een keer kennis maken?

Een gastvrije groet,

Cor Willem Visser