Promenade 49

​Dit winkelpand is gelegen op één van de meest prominente locaties van het winkelcentrum, direct aan het Zuidplein bij de ingang van Albert Heijn. Het oppervlak is in totaal 226 m2. Deze winkel met een puibreedte van 14.50 meter wordt compleet aangeboden inclusief kleine pantry, toilet en winkelpui e.d. Dit pand is daardoor feitelijk direct voor gebruik beschikbaar. Het verkoop oppervlak op de begane grond bedraagt 138 m2. Via een vaste trap is de functionele kelderruimte van 88 m2 bereikbaar.

Parkeergelegenheid direct voor de deur op parkeerplaatsen bij het winkelcentrum. Zie voor meer informatie de pagina faciliteiten Winkelcentrum Malden. Voor een overzicht van de meer dan 50 winkels zie de pagina winkeloverzicht Winkelcentrum Malden.

Contact & vrijblijvende bezichtiging

Heeft u interesse of wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op met ons. U krijgt dan ook een digitale brochure met meer informatie. U kunt ons mailen op vastgoed@winkelcentrummalden.nl  of het formulier hiernaast invullen. Ook kunnen we voor u een vrijblijvende bezichtiging van dit winkelpand verzorgen.