Winkelcentrum 17B

Prachtige locatie, direct naast de ingang van Action, Intertoys en schuin tegenover Albert Heijn aan de Oostingang in het Winkelcentrum Malden. Dit is een fantastisch groot hoekwinkelpand met een enorme etalage van meer dan 23 meter. Het totale oppervlak is maar liefst 277 m2. Zoals te zien is een deel van de etalage aan de buitenzijde van het winkelcentrum gelegen. Producten zijn dus altijd in beeld.

Deze winkel met een fraaie totale puibreedte van maar liefst 23 meter aan de ingang van het winkelcentrum wordt compleet aangeboden inclusief pantry, toilet, winkelpui, sprinkler, alarm en ES (Energie Systeem voor verwarming e.d.). Daarmee is het feitelijk direct voor gebruik beschikbaar. Zie onderaan deze pagina voor een impressie van het interieur.

winkel huren nijmegen regio

Het pand heeft een totale verkoopoppervlakte van 259 m2. Parkeergelegenheid direct voor de deur op parkeerplaatsen bij het winkelcentrum. Zie voor meer informatie de pagina faciliteiten Winkelcentrum Malden. Voor een overzicht van de meer dan 50 winkels zie de pagina winkeloverzicht Winkelcentrum Malden.

Contact & vrijblijvende bezichtiging

Heeft u interesse of wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op met ons. U krijgt dan ook een digitale brochure met meer informatie. U kunt ons mailen op vastgoed@winkelcentrummalden.nl  of het formulier hiernaast invullen. Ook kunnen we voor u een vrijblijvende bezichtiging van dit winkelpand verzorgen.

winkelruimte 250 m2 nijmegen te huur