Winkel te huur Nijmegen en omgeving gezocht? In winkelcentrum Malden vindt u de perfecte plek voor uw (nieuwe) winkelpand. Dit winkelcentrum is namelijk op 10 minuten afstand van het centrum van Nijmegen gelegen. Deze prachtige A- locatie is echter veel beter bereikbaar met de auto. De A73 ligt namelijk op 5 minuten afstand, zodat consumenten niet door de stad hoeven te vallen. Verder is er gratis parkeren, waarmee het winkelcentrum de sterke kaarten heeft voor regionale consumenten en daarbuiten. De huidige beschikbare winkelruimtes vindt u onderaan deze pagina.  Als u daarop klikt komt u op een pagina met meer info over het betreffende winkelpand.

Divers en ondersteunend aanbod winkels

Bovendien is het aanbod van winkels zeer divers en daarmee ondersteunend. Zie voor het huidige winkelaanbod overzicht winkelcentrum Malden. Het aanbod loopt van grote supermarkten tot kleine speciaalzaken zoals een vishandel of kinderschoenenwinkel. Bovendien telt het winkelcentrum een aantal grote regionale publiekstrekkers, te weten een AH, Plus supermarkt, Hema en drie grote outlet centres, waaronder een Action. Zij trekken een hoop publiek, waar u natuurlijk een graantje van mee kunt pikken.

Grote groep koopkrachtige consumenten binnen handbereik

Een ander groot voordeel is, dat het gemiddeld besteedbaar inkomen hoog is in de gemeente en de direct omliggende gemeenten en wijken in Nijmegen, zoals Brakkenstein en Nijmegen-Oost. Bovendien is de regio relatief jong en dichtbevolkt, zodat u zo een grote groep koopkrachtige consumenten kunt bereiken.

Van alle faciliteiten voorzien, netjes en rustig

Verder is het winkelcentrum grotendeels overdekt en verwarmd. En ligt het in een nette en rustige omgeving. Hier heeft u geen last van zwervers en junks die voor uw etalage bivakkeren.

Het winkelcentrum is dus de perfecte locatie als u bijvoorbeeld een herenmodewinkel wilt beginnen in de regio Nijmegen, of een lunchroom. Want een horecapand huren behoort zeker ook tot de mogelijkheden.

Ideale locatie voor specialty goods en Nederlandse als Duitse markt

Ook is het winkelcentrum een interessante locatie als u specialty goods verkoopt en ook mikt op klanten buiten de regio. Denk aan een audiowinkel bijvoorbeeld, of als u exclusieve racefietsen verkoopt. De grote Duitse markt ligt om de hoek en is ook vanuit Duitsland erg goed bereikbaar. Ideaal dus als u zowel de Nederlandse als Duitse markt op een plek wilt bedienen.

Hier in het kort de voordelen opgesomd:

  • Goed bereikbaar met zowel auto als OV
  • Gratis parkeren
  • Uitgebreid en ondersteunend aanbod van bijna 60 winkels
  • Hoog gemiddeld inkomen in een straal van 10 kilometer
  • 300000 consumenten woonachtig in een straal van 20 kilometer
  • Verwarmd, rustig en sfeervol, met veel faciliteiten en periodiek entertainment

Contact

Heeft u interesse of wilt u meer weten? Mail dan naar beheerder@beheer-wcm.nl

Winkels te huur

Momenteel zijn er geen winkelruimtes te huur. Mail ons als u interesse heeft als er een ruimte vrij komt.