Nu alle winkels en ook de horeca eindelijk weer open zijn, starten we ook weer met de ‘Winkel van de Week’. En in de week waarin het EK 2021 van start zal gaan, is het dan ook meer dan logisch dat Scholtens Sport de winkel van de week is.

Al sinds 1989 zit Scholtens Sport gevestigd in Winkelcentrum Malden. Gespecialiseerd in voetbalschoenen maar eigenlijk kun je hier terecht voor alles wat met sport te maken heeft. Naast een groot assortiment aan sportschoenen kun je hier ook terecht voor sport – en badkleding. Bespannen van tennis, squash en badmintonrackets? Ook dat is mogelijk bij Scholtens Sport. Trek jij graag de inline skates aan? Scholtens Sport heeft o.a. de merken Bauer, Nijdam en Fila.

Scholtens Sport is een officieel N.E.C. Fanpoint maar daarnaast zijn er ook fanartikelen en tenues van vele andere voetbalclubs en Formule 1. En natuurlijk is hier nu het officiële oranje tenue verkrijgbaar!

En vanaf vandaag is bij Scholtens Sport heel veel badkleding voor de helft van de prijs! Kortom: een kijkje in deze winkel is meer dan de moeite waard.