Winkelcentrum 17C

Gesitueerd direct tegenover de ingang van Action, Intertoys en vlak naast de Albert Heijn een schitterend winkelpand in de aanbieding. Deze is gelegen aan de Oostingang in het Winkelcentrum Malden. Het is een fantastisch hoekwinkelpand met een grote etalage van 10 meter en een oppervlakte van in totaal 106 m2. Een van de voordelen van dit pand is, dat een deel van etalage permanent zichtbaar is, want gelegen aan de buitenkant van het winkelcentrum.

Deze winkel met een fraaie totale puibreedte van maar liefst 10 meter aan de ingang van het winkelcentrum wordt compleet aangeboden inclusief pantry, toilet, winkelpui, sprinkler, alarm en ES (Energie Systeem voor verwarming e.d.) en is daardoor feitelijk direct voor gebruik beschikbaar.

Het pand heeft een totale verkoopoppervlakte van ca. 100 m2. Parkeergelegenheid direct voor de deur op parkeerplaatsen bij het winkelcentrum.

Zie voor meer informatie de pagina faciliteiten Winkelcentrum Malden. Voor een overzicht van de meer dan 50 winkels zie de pagina winkeloverzicht Winkelcentrum Malden.

Contact & vrijblijvende bezichtiging

Heeft u interesse of wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op met ons. U krijgt dan ook een digitale brochure met meer informatie. U kunt ons mailen op vastgoed@winkelcentrummalden.nl  of het formulier hiernaast invullen. Ook kunnen we voor u een vrijblijvende bezichtiging van dit winkelpand verzorgen.