Winkelcentrum 17D

Wordt u de nieuwe buurman van Albert Heijn en Intertoys? Op een fraaie locatie tegenover Intertoys en Action aan de Oostingang in het Winkelcentrum Malden en naast Albert Heijn gelegen winkelpand met een oppervlakte van circa 97 m2. Deze winkel met een fraaie puibreedte van meer dan 12 meter aan de ingang van het winkelcentrum wordt compleet aangeboden inclusief winkelpui, sprinkler en DES (Duurzaam Energie Systeem voor verwarming e.d.) en is daardoor feitelijk direct voor gebruik beschikbaar.

Parkeergelegenheid direct voor de deur op parkeerplaatsen bij het winkelcentrum. Zie voor meer informatie de pagina faciliteiten Winkelcentrum Malden. Voor een overzicht van de meer dan 50 winkels zie de pagina winkeloverzicht Winkelcentrum Malden.

Contact & vrijblijvende bezichtiging

Heeft u interesse of wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op met ons. U krijgt dan ook een digitale brochure met meer informatie. U kunt ons mailen op vastgoed@winkelcentrummalden.nl  of het formulier hiernaast invullen. Ook kunnen we voor u een vrijblijvende bezichtiging van dit winkelpand verzorgen.