Winkelcentrum 42-1

Op een goede locatie in het Winkelcentrum Malden gelegen fraaie winkel van in totaal bruto circa 110 m2. Uw aangrenzende en tegenover gelegen ondernemers zijn juwelier Van Arensbergen, Bakker Bart, Bonita Fashion, Jola mode, Hoorus audicien, Casatronics en Haarstudio 34. Deze winkel met een zeer fraaie puibreedte van 5 meter wordt compleet aangeboden inclusief rolluik, pantry, toilet, sprinkler en Energie Systeem voor verwarming e.d. en is daardoor feitelijk direct voor gebruik beschikbaar. Het verkoopoppervlak van de winkel is op dit moment 65m2 en is eenvoudig te vergroten.

Parkeergelegenheid direct voor de deur op parkeerplaatsen bij het winkelcentrum. Zie voor meer informatie de pagina faciliteiten Winkelcentrum Malden. Voor een overzicht van de meer dan 50 winkels zie de pagina winkeloverzicht Winkelcentrum Malden.

Contact & vrijblijvende bezichtiging

Heeft u interesse of wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op met ons. U krijgt dan ook een digitale brochure met meer informatie. U kunt ons mailen op vastgoed@winkelcentrummalden.nl  of het formulier hiernaast invullen. Ook kunnen we voor u een vrijblijvende bezichtiging van dit winkelpand verzorgen.