In het Heartfulness Meditatie Centre Malden is iedereen welkom. Het Centre wil een ontmoetingsplaats zijn voor mensen die contact zoeken, steun nodig hebben of op een andere manier willen verbinden met anderen … en met zichzelf.

Heartfulness meditatie is een eenvoudige manier om naar jezelf te leren luisteren en verbinding te maken met wie je ‘van Nature’ bent. De basis van de methode bestaat uit eenvoudig ontspannen zitten in een comfortabele houding, met gesloten ogen en de aandacht naar binnen gericht, waardoor je ‘contact’ maakt met je hart. Dit gebeurt door het gebruik van een verdiepende energie (transmissie) Je leert hiermee ook ‘ballast’ uit je systeem te verwijderen middels gebruik van deze energie. Je kunt bij het Centre terecht als particulier en als bedrijf. De meditaties, trainingen, workshops en programma’s zijn voor iedereen vanaf 15 jaar. Het Centre biedt verder ondersteuning aan groepen met afstand tot de arbeidsmarkt en geeft advies voor arbeidsverzuimpreventie, slapeloosheid-, burn-out- en stressklachten.

Ghadisja Himi is het aanspreekpunt van het Centre en werkt, net als de andere medewerkers, onbezoldigd. Alle activiteiten en trainingen zijn kosteloos. Donaties en vrijwillige bijdragen zijn welkom en worden o.a. gebruikt voor sociale projecten, activiteiten, en andere (vaste) kosten. Regionale ondernemers steunen het Centre door artikelen ter beschikking te stellen, die te koop worden aangeboden tegen een vrijwillige bijdrage.

Je vindt Heartfulness Meditatie Centre Malden aan de Promenade 5 in Malden, Tel. 06 45836525. Volg ons op facebook via Heartfulness Meditatie Centre Malden. Voor algemene informatie kijk op www.heartfulness.org.

Ter gelegenheid van Wereldvrededag (21 september) organiseert het Heartfulness Meditatie Centre Malden op zondag 19 september om 9.00 uur en op dinsdag 21 september van 20:00-21:30 uur online sessie om kennis te maken met Heartfulness meditatie. Iedereen is welkom. Volg ons op facebook https://www.facebook.com/HeartfulnessMalden voor de livestream.