Deze week is het de ‘Week van de Stenen Winkel’. Een moment om even stil te staan bij de waarde van lokale stenen winkels. De winkels die Malden net een beetje mooier maken. De kleine winkelier met een GROOT hart. Die ondernemer die met een enorme kennis over en passie voor zijn of haar producten alles uit de kast trekt om jou blij te maken.

Steun deze winkels komende week een keertje extra. Dit kan je doen:

☛ Koop deze week 1x extra een product bij een lokale winkel. Hiermee steun je de droom van een lokale ondernemer. Met jouw aankoop ondersteunt de ondernemer zijn of haar gezin en helpt lokale activiteiten mee te financieren.
☛ Steun jouw favoriete lokale winkels via social media. Geef een like of een reactie op een Facebook of Instagram-post van de winkels in jouw buurt. Kost je helemaal niets, maar het helpt stenen winkels wel nieuwe mensen te bereiken.
☛ Plaats een bericht op Social Media met de hashtags #weekvandestenenwinkel. Maak bijvoorbeeld een foto van een product dat je bij een van de ondernemers in ons winkelcentrum kocht en plaats deze hashtag samen met de foto op je Facebook- of Instagram-profiel. Hiermee help je de boodschap te verspreiden dat de lokale stenen winkels in de Gemeente Heumen een bezoek waard zijn.

Help je mee?

#weekvandestenenwinkel #retail #detailhandel #detailhandelnederland #malden #winkel #winkels #klantenaantrekken #klantenkrijgen #klantenbinding #eigenwinkel #koopgedrag #winkelactie #nieuweklanten #winkelreclame #winkeliers #winkelier #winkelpromotie #winkelacties #winkellokaal De kracht van lokaal