Deze week, op 1 december om precies te zijn, bestaat Bakker Bart in ons winkelcentrum 15 jaar! Dat is een feestje waard. Je kunt bij Bakker Bart terecht voor heerlijke broodproducten die je thuis kan nuttigen maar ook kun je hier terecht voor een smakelijke lunch, verse koffie of sap en een lekkere, warme snack. Het assortiment is om je vingers bij af te likken en bestaat onder andere uit diverse soorten brood, croissants, broodstengels, pizzapunten, worstenbroodjes, saucijzenbroodjes, verse belegde broodjes, stokbrood, appelflappen, donuts, muffins, sapjes en andere dranken.

Trotse eigenaren Fred en Marion Herfkens: “Het is een feestje om al 15 jaar in Winkelcentrum Malden te staan. En deze week bestaat niet alleen onze winkel 15 jaar maar is medewerker Miranda ook al 15 jaar bij ons in dienst. Daar zijn we enorm trots op.  Met een grote glimlach en de beste service staan ons team iedere dag met een glimlach klaar voor onze klanten. Helaas is door de RIVM – maatregelen de horeca nu gesloten maar wij verzorgen ook heerlijke lunches en ontbijtjes voor take away of om thuis op te eten. En we hopen jullie heel snel weer te mogen bedienen in ons horeca gedeelte”.

Vanwege het 15 jarig bestaan is er deze week een hele toffe aanbieding: alle zoete snacks 2 + 2 gratis en bij een overheerlijk take away kopje koffie naar keuze een appelflap gratis! Dat wordt smullen.

jubileum deal bakker bart malden