Met meer dan 30 jaar ervaring en gespecialiseerd in medische matrassen is Beddenspeciaalzaak de Vries een begrip in de regio.

Lekker en goed slapen! Daar is waar het allemaal om draait bij het team van Beddenspeciaalzaak de Vries. Het is hun passie om iedere klant van het beste advies te kunnen voorzien. Want goed en lekker slapen is ontzettend belangrijk voor een goede gezondheid.

Bij beddenspeciaalzaak de Vries kun je naast bedden en matrassen ook terecht voor bed- en badtextiel en raumplus maatkasten. Wat dacht je van het prachtige beddengoed van Van Dijck? Maar ook merken als Beddinghouse, Cassenz, Essenza en Christian Fishbacker zijn hier verkrijbaar!

En wist je dat ze in de winkel beschikken over een geavanceerd medisch slaapmeetsysteem? Dit systeem meet het gewicht en drukpunten en zorgt voor een optimale meting van de persoonlijke slaaptoestand.

Onder het genot van een kopje koffie geven de medewerkers van Beddenspeciaalzaak de Vries iedereen een persoonlijk, passend en eerlijk advies voor het beste matras. Ze nemen uitgebreid de tijd voor iedere klant. Zo koop je altijd het beste beddensysteem voor jouw situatie en gaat iedere klant hier lachend de deur uit!

Als winkel van de week heeft Beddenspeciaalzaak de Vries nog een super toffe actie: De Beststeller 10 – daagse van Van Dijck is verlengd tot en met a.s. zaterdag. Dat betekent waanzinnige prijzen op de luxe basics van Van Dijck. Informeer in de winkel naar de mogelijkheden.

Je bent van harte welkom bij Beddenspeciaalzaak De Vries!