Een biologische speciaalzaak in ons winkelcentrum gespecialiseerd in biologisch (dynamisch), lokaal, vers, supplementen en natuurlijke verzorging. De basis in deze winkel is biologische voeding, lekker, goed en zonder onnodige toevoegingen. Ruim 7 jaar geleden namen de huidige eigenaren, Lotte en Bulekri, de natuurwinkel in Malden over. En bijzonder aan deze mooie natuurwinkel is dat Boer Bulekri in een eigen kas de groente verbouwd voor de winkel. Sinds dit jaar is daar ook teelt van koude grond bijgekomen. Lokaler kan het dus bijna niet!

In de winkel vind je een uitgebreid assortiment aan natuurlijk verzorgingsproducten voor huid en haar. En met gezonde voeding kun je niet vroeg genoeg beginnen en dat zie je terug in een passende keuze aan baby – en peutervoeding en baby verzorgingsproducten.

Wist je dat ze bij Chili en Spruit van februari tot half december ook een groenteabonnement hebben? Je ontvangt dan wekelijks een vers, lokaal, op biologische wijze geteeld en seizoensgebonden groentepakket.

Naast de verkoop van biologische producten en supplementen kun je bij Chili en Spruit ook terecht voor een eerlijk en professioneel advies. Wil je iets veranderen aan je leefstijl? Lotte en Bullekri en hun medewerkers geven je graag advies en tips! Maak een afspraak voor een uitgebreid advies. Je vindt Chili en Spruit naast Beddenspeciaalzaak de Vries en tegenover de Kruidvat.

Openingstijden:

Maandag: 10:00 – 18:00uur
Dinsdag t/m vrijdag: 09:00 – 18:00uur
Zaterdag: 09:00 – 17:00uur