Stoer & Style is dé jeansspecialist van de regio. Slaag je hier niet, dan slaag je nergens! Ze hebben in deze toffe winkel bijna alle mogelijke modellen en stijlen in huis en bovendien de juiste kennis en ervaring. In één oogopslag ziet het enthousiaste team van Stoer & Style welke maat en welke jeans jij het beste zou kunnen dragen. Want de juiste jeans is de perfecte basis voor elke outfit. Zowel dames, heren als de jeugd kunnen terecht bij Stoer & Style. En heel fijn: ze hebben hier alle lengtematen in huis: maar past de jeans onverhoopt niet dan vermaken ze bij Stoer en Style de jeans kosteloos op maat met originele rand. Jouw perfecte jeans vind je dus ongetwijfeld bij Stoer & Style. Naast de perfecte spijkerbroek vind je hier ook zeer gevarieerde bovenmode en accessoires voor het gehele modebewuste gezin.

Stoer en Style heeft een breed aanbod aan merken als: Maison Scotch, Scotch & Soda, Catwalk Junkie, Petrol Industries, Object, Jack & Jones, Transfer, Levis, Mavi en hoofdmerk G-Star. Hiermee wordt iedere stijl aangesproken. Daarnaast hebben ze ook de allerleukste accessoires van Josh en OOZOO.

Black Friday Actie

Als winkel van de winkel en met Black Friday in het vooruitzicht hebben ze aankomende vrijdag een hele gave actie winkel: 20% korting op het assortiment. Informeer voor de actievoorwaarden in de winkel.