Een eigentijdse en toegankelijke boekhandel met passie voor boeken! Uitnodigend, inspirerend en deskundig personeel die altijd klaar staan om je te voorzien van een persoonlijk en passend advies over boeken die het beste aansluiten bij jouw smaak en interesse. Natuur zijn de allernieuwste TOP boeken hier te vinden maar ook het assortiment kinderboeken is enorm! En wist je dat op alle nieuwe boeken een vaste boekenprijs zit? Dus waarom online bestellen als je het boek via the Readshop nog dezelfde dag in huis kan hebben?

Naast boeken heeft the Readshop een groot assortiment aan tijdschriften, puzzelboeken en wenskaarten! En juist nu in deze coronatijd is een wenskaartje sturen extra leuk. Ook kun je bij de Readshop terecht voor cadeauartikelen en kantoorartikelen. Kortom: een bezoekje aan the Readshop is absoluut de moeite waard!

Tot en met 11 oktober is het KINDERBOEKENWEEK bij the Readshop! En daarom krijg je nu bij een besteding van €12,50 aan kinderboeken het gratis geschenk ” De Diamant van Banjarmasin” geschreven door Arend van Dam.

 

read shop boekenwinkel malden